(VIDEO) – Reviewcommissie heeft beslissing genomen over elleboog van Spajic op Wesley

Spajic pakt uit met elleboog op Wesley

18 december 2017 16:45 - Club Brugge won zondag overtuigend met 5-0 van Anderlecht en dus ging het achteraf vooral over enerzijds de heerschappij van Blauw-Zwart en anderzijds de malaise bij Paars-Wit. De elleboogstoot van Uros Spajic bleef zo enigszins onder de radar.

De Reviewcommissie besliste in elk geval om niemand op te roepen na de negentiende speeldag in de Jupiler Pro League. Wie de beelden onderaan dit artikel bekijkt, kan nochtans niet anders dan concluderen dat Spajic een elleboog uitdeelt. Het was overigens niet de eerste keer dat de Serviër van Anderlecht over de schreef ging. Twitter reageerde dan ook scherp.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.