(VIDEO) – Zo kunnen Club-fans het jaar 2018 op fenomenale wijze induiken

Blije Club-fans (Club Brugge - Gent)

28 december 2017 09:00 - Een nieuw jaar staat voor de deur en dus is het tijd voor goede voornemens. Bij BlauwZwartFans hebben we ons alvast voorgenomen om 2018 euforisch te starten.

Als je de tweede helft van onze bekerfinale in 2015 tegen Anderlecht exact om 23.15 uur start, dan valt precies om middernacht de 2-1 van Lior Refaelov. Onderstaande video begint op het juiste moment!

Wie minder tijd voorhanden heeft op oudejaarsavond kan onderstaand de befaamde goal van Refaelov en de prachtige commentaar van Peter Vandenbempt net voor 24.00 uur opzetten en zo al feestend het nieuwe jaar induiken 🙂

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.