(VIDEO’S) – Club-fans lanceren eigen versie van hit Jebroer: “Heintje, jij hoeft niet te huilen”

Fans van Club Brugge vieren feest na 5-0 overwinning tegen Anderlecht

20 december 2017 17:04 - Club Brugge won afgelopen zondag met 5-0 van RSC Anderlecht en dus ging het feestje vanop de tribunes nog lustig verder in de catacomben van Jan Breydel. DJ Phonk zorgde met de juiste beats voor een optimale sfeer tijdens de afterparty onder de Noordtribune.

Na een adembenemende You’ll Never Walk Alone passeerden ook Everywhere we go, we’re the Bruges Boys, making lots of noise; Bruges on fire, your defence is terrified en Kind van de Duivel de revue (zie onderstaande video’s). Het is niet hoorbaar op het filmpje, maar onze historische zege inspireerde een groepje Club-fans om een eigen versie te maken van de hit van Jebroer:

“Ik ben een kind van Club Brugge.
Heintje, jij hoeft niet te huilen.
Feesten, alsof ’t elke dag weer 5-0 is.
Hoop dat je deze draait op mijn begrafenis.”

BlauwZwartFans was zo getuige van een nieuwe hit en beloofde de creatieve makers ervan om het woord verder te verspreiden. Je wint immers niet elke dag met forfaitscore tegen de aartsrivaal 🙂

Video’s met dank aan Mitch van Spitael en Blue Army


Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.