(VIDEO’S) – Fans van Club Brugge dagen Anderlecht-bankzitters uit

Club-fans dagen Anderlecht-bankzitters uit

18 december 2017 13:39 - 17 december 2017 gaat tot dusver de geschiedenis in als de grootste zege ooit van Club Brugge tegen Anderlecht. Zowel op als naast het veld was het dan ook 90 minuten lang genieten met volle teugen.

Toen de bankzitters van Anderlecht gingen opwarmen, begaf een groepje Club-fans zich in hun richting. Na de straffe uitspraken uit het Paars-Witte kamp in aanloop naar de topper gingen de Brugse supporters verhaal halen. Op het veld waren de verhoudingen immers meer dan duidelijk.

En dan was er nog de “Opa van de week”, die de lachers op zijn hand kreeg door de opwarming van Anderlecht op hilarische wijze te imiteren. Wat ons betreft 10 op 10 voor sfeer en gezelligheid in Jan Breydel! Onderstaand beide video’s.

Video met dank aan William van Hauwaert

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.