Vormer maakt zich nóg populairder bij Brugse aanhang: “Kapot maken, doorgaan”

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

17 december 2017 16:43 - Club Brugge heeft Anderlecht met de grond gelijk gemaakt. Blauw-Zwart won met maar liefst 5-0 en mocht Ruud Vormer daar opnieuw dankbaar voor zijn. Onze Nederlander dikte zijn fenomenale statistieken aan met een doelpunt en assist.

“Dit was fantastisch”, vertelt Vormer voor de camera’s van PlaySports. “We hebben er heel hard voor gewerkt en het is dik verdiend. Zij hebben maar één kans gehad en wij scoorden op de juiste momenten. Wat we tegen elkaar zeiden tijdens de rust? Dat we moesten doorgaan, hen kapot maken!”

“Als je als ploeg samen blijft en gas geeft, kan je daar heel veel mee bereiken. Bij mijn applausvervanging krijg ik nog kippenvel als ik eraan terugdenk. Het gaat goed met me, maar ik werk er hard voor. De Gouden Schoen? Ik ben er niet echt mee bezig, maar ik hoor het natuurlijk wel. Het zou fantastisch zijn. Ik ga lekker door en dan zullen we wel zien…”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.