Vormer reageert geniaal op vervelende vraag: “Opa? Dat is Timmy Simons!”

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

24 december 2017 07:19 - Ruud Vormer kan terugblikken op een uitstekend jaar. De aanvoerder van Club Brugge kan met zes goals en veertien assists halfweg het seizoen fenomenale statistieken voorleggen en vrijwel iedereen is het erover eens dat de Nederlander straks de Gouden Schoen moet krijgen.

Dat gaat ook in Nederland niet onopgemerkt voorbij en dus kreeg Vormer van FOX Sports de vraag of hij niet in aanmerking zou moeten komen voor de nationale ploeg. Een vraag waar hij duidelijk verveeld mee zat. “Ik heb die vraag al honderd keer gehad. Straks krijg je weer in de media: die Vormer heeft het wéér over het Nederlands elftal. Het wordt me áltijd gevraagd. Ik lig er niet wakker van. Voor mij is het een gesloten boek”, reageerde hij.

“Ik denk dat ze het lekker aan de jongere generatie moeten overlaten. Ik word ook al 30 hè, komend jaar”, voegde Vormer er nog aan toe. Waarop de interviewer hem toewierp dat hij stilaan een opa wordt. “Opa, opa… Die zit hiernaast! Timmy Simons! Die wordt 41”, reageerde Vormer lachend.

Ook in Nederland lijken ze overigens niet te zitten wachten op een selectie van Vormer voor Oranje. “Ruudje doet het heel goed, en ik ben echt blij voor hem. Een goede gozer, maar onlangs zei hij dat het Nederlands elftal een gesloten boek was voor hem. Dat is nooit open geweest, hoor”, stelt René van der Gijp in Voetbal Inside.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.