AA Gent-aanhang verwelkomt supporters van Club Brugge met ludiek spandoek

Kwek vlag (Club Brugge - Gent)

28 januari 2018 11:11 - Qua rivaliteit kan AA Gent niet aan Anderlecht of Antwerp tippen, maar de laatste jaren zorgde ook de Slag om Vlaanderen geregeld voor verhitte gemoederen. Wellicht is dat vandaag niet anders. In de Ghelamco Arena leeft de match tegen leider Club Brugge immers volop. 

Met een spandoek aan de snelwegbrug worden de Brugse fans verwelkomd: “In een Gents hart hoort geen zwart”, klinkt het. Geen lukraak gekozen slogan, aangezien er in de stad Gent heel wat inwoners zijn die voor Club Brugge supporteren.

Nu de Buffalo’s zich met de echte top in het Belgische voetbal willen meten, hopen ze dat de voetballiefhebbers met een Blauw-Zwart hart stilaan zullen verdwijnen in de stad Gent.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.