Actie Brugse politie zet kwaad bloed bij Club-fans

Busverwelkoming (Club Brugge - Antwerp)

12 januari 2018 07:22 - Op 22 oktober won Club Brugge met 1-0 van Antwerp, maar ging het achteraf vooral over de ongeregeldheden met supporters in en rond het stadion. Het onderzoek naar die rellen loopt nog en daarbij maakt de Brugse politie zich niet populair bij de Club-fans.

De politie deelde een filmpje op Facebook met de vraag of het publiek enkele van de relschoppers kan identificeren. Dat valt bij een pak supporters van Club niet in goede aarde. In het filmpje is niet meer dan wat trek- en duwwerk te zien en veel fans vinden dan ook dat de politie beter evenveel moeite zou doen om de daders van de recente rellen in Brussel op te pakken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.