Akpala verheugd met terugkeer naar ‘zijn’ Jan Breydel: “Daar ben ik de supporters erg dankbaar voor”

Joseph Akpala (Club Brugge)

26 januari 2018 15:33 - Akpala maakte van 2008 tot 2012 het mooie weer bij Club Brugge. De immer sympathieke Nigeriaan vond daarbij in 127 matchen 43 keer de weg naar doel en groeide al snel uit tot één van de absolute publiekslievelingen. Donderdagavond bewees Jan Breydel dat ze nog altijd veel respect hebben voor hun gewezen aanvaller.

Minuut 83. Custovic haalt Bjelica naar de kant voor Akpala. Nauwelijks 7 minuten later staat de ex-Bruggeling al op het scorebord: 3-2. Speciaal, want deze keer kon de spits van KV Oostende zijn Brugse zegegebaar immers niet bovenhalen.

“Toch voelde het eerlijk gezegd aan alsof ik voor Club Brugge speelde. Echt”, bekent Akpala aan ClubTV. “Dat ik scoorde? Jammer, maar oké… Dat is voetbal. Ik kom het veld op om te voetballen. En iedereen weet dat ik altijd voluit ga.”

Voor Akpala was het genieten geblazen toen de Brugse twaalfde man hem een warm welkom gaf bij zijn invalbeurt. “Ik hoor bij de Club-familie. Ik ben blij dat de supporters mij nog herkennen en daar ben ik hen erg dankbaar voor. Ik zal altijd een fan blijven, waar ik ook ga: Blauw en Zwart!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.