“Als er één ploeg kan komen winnen in Jan Breydel, zijn zij het wel”

Brugse sfeer (Club Brugge - Antwerp)

12 januari 2018 07:12 - Dinsdag ontwaakt Club Brugge weer uit zijn winterslaap, want dan staat de kwartfinale van de Croky Cup tegen Sporting Charleroi op het programma. Karel Geraerts zal de wedstrijd met bijzondere aandacht volgen, want de ex-middenvelder heeft een verleden bij beide teams.

“Brugge zal de bal krijgen en Charleroi zal een goed blok neerpoten”, verwacht hij in Krant van West-Vlaanderen. “Mazzu krijgt regelmatig het etiket opgekleefd een verdedigende coach te zijn, maar ik herinner me dat hij alleen maar wilde aanvallen. Daarvoor moet je echter eerst een goede organisatie neerzetten. Mazzu is heel los in de omgang met zijn spelers, maar eens op het trainingsveld kan hij ook heel kritisch zijn.”

“Ook hij brengt – net als Leko – die grinta op zijn spelers over en kijk hoe ver je daarmee kunt komen. Club is, zeker gezien de thuisreputatie, de grote favoriet, maar let op voor de Zebra’s. Ze zijn fysiek heel sterk en als er één ploeg in Brugge kan winnen, dan is het wel Charleroi.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.