Beschaamde Vormer reageert na pijnlijke 4-1: “Of ik nog in de bekerfinale geloof?”

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

31 januari 2018 22:45 - Club Brugge heeft woensdagavond met 4-1 verloren op het veld van Standard. Vormer was tijdens de wedstrijd al gefrustreerd en liet dat tot uiting komen via een duw aan het adres van Edmilson. Na de wedstrijd was onze kapitein nog altijd niet helemaal afgekoeld en erg streng voor zichzelf en zijn ploegmaats.

“Wat we vandaag hebben laten zien, dat kan niet in het profvoetbal”, opent Vormer voor de camera’s van PlaySports. “We weten dat zij rekenen op flankballen en dan worden we daar nog tot 4 (!) keer toe op gepakt. Dat kan gewoon echt niet. Voor mij komt dit heel hard aan.”

“Of de nieuwe veldbezetting er iets mee te maken had? Nee, wij hebben het gewoon heel slecht uitgevoerd. We creëerden een probleem voor onszelf. Als je zo snel tegen een dubbele achterstand aankijkt, dan is het heel moeilijk om dat hier nog recht te zetten.”

Vormer heeft de terugmatch wel nog niet opgegeven. “Het zal een heksenketel moeten worden. Niet alleen van de supporters, maar ook van ons. Met zo’n publiek kan zoiets als vandaag niet. Of ik nog in de bekerfinale geloof? Ja, let maar op. We gaan er vol voor!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.