Boyko was in Brugge, maar om deze reden sprong zijn transfer in extremis af

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

18 januari 2018 01:00 - Het zag er lang naar uit dat Denys Boyko tweede doelman zou worden bij Club Brugge, maar niets is minder waar. De 29-jarige Oekraïner – die dinsdag de bekermatch tegen Charleroi bijwoonde – kwam plots met extra financiële eisen op de proppen en zag zijn uitleenbeurt zo in het water vallen.

Volgens Het Nieuwsblad gaat Blauw-Zwart intussen op zoek naar een andere goalie. “Club kwam immers niet tot de gewenste financiële akkoorden met Boyko. Onder meer wie welk deel van het loon van de doelman zou betalen, bleek een splijtzwam. De keeper van Besiktas keert nu terug naar Turkije”, klinkt het in de krant.

Omdat Ethan Horvath absoluut aan spelen wil toekomen, heeft hij zijn zinnen op een transfer gezet. De jonge Amerikaan kan naar verluidt op buitenlandse interesse rekenen. Vladimir Gabulov, die het nummer 1 kreeg toegewezen, maakt zondag zijn debuut op de Bosuil. Ook Krépin Diatta en Ivan Tomecak zijn speelgerechtigd tegen Antwerp.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.