BREAKING: Club Brugge heeft zijn nieuwe doelman beet

Vincent Mannaert (Club Brugge)

19 januari 2018 03:00 - Omdat Ethan Horvath eerder al aangaf dat hij elders eerste keeper wil zijn en de jonge Amerikaan op buitenlandse interesse kan rekenen, ging Club Brugge de voorbije weken nadrukkelijk op zoek naar een nieuwe goalie. Aanvankelijk leek Besiktas-doelman Denys Boyko op Jan Breydel neer te strijken, maar omwille van financiële redenen sprong zijn transfer in extremis af. Intussen heeft Blauw-Zwart een overeenkomst bereikt met Kenneth Vermeer.

Volgens De Telegraaf komt Vermeer op huurbasis naar Club Brugge. De ervaren Nederlander zit al twee seizoenen op een zijspoor bij Feyenoord en kreeg van trainer Giovanni van Bronckhorst expliciet te horen dat Brad Jones ook na de winterstop de voorkeur krijgt.

De 32-jarige Vermeer ligt nog tot 2019 onder contract in De Kuip, maar voelt zich naar verluidt nog te jong om steevast op de bank plaats te nemen. Op Jan Breydel wil hij de concurrentie met Vladimir Gabulov aangaan om de nieuwe nummer 1 van Blauw-Zwart te worden.

Vermeer legde donderdag al zijn medische testen af, mét succes. Club leent hem voor 6 maanden en heeft ook een optie tot koop bedongen bij Feyenoord. Voor kapitein Ruud Vormer en Southampton-huurling Jordy Clasie wordt het een blij weerzien met hun oude ploegmaat.

UPDATE 14.03 uur: bovenstaand nieuws werd zojuist bevestigd door onze officiële website.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.