Brugse nieuwkomer maakt indruk op Leko: “Ik verwacht mooie dingen van hem”

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

11 januari 2018 03:00 - Club Brugge verwelkomde met Gabulov, Diatta en Tomecak al drie nieuwe namen tijdens deze wintermercato. Ivan Leko reist vandaag dan ook als een tevreden trainer terug naar Jan Breydel.

“In het begin van deze stage had ik het vooral over concurrentie, dat zoiets belangrijk is binnen een ploeg in vorm”, vertelt Leko aan Het Nieuwsblad. “Wel, die is er nu. Het zal voor sommigen tijd vergen om zich aan te passen, maar er is nu genoeg concurrentie om honderd procent klaar te zijn voor de terugronde. Ik ben heel tevreden met de afgelopen week. Wij zullen klaar zijn.”

Wintertransfers Tomecak en Diatta zag Leko nog maar heel even aan het werk, maar Gabulov maakte alvast indruk op hem. Toch kwam de 34-jarige Rus niet in actie tegen FC Groningen. Al is dat de logica zelve, aangezien de Russische keeper niet speelgerechtigd is in de bekermatch tegen Charleroi.

“Daarom wilde ik Guillaume en Ethan wedstrijdritme laten opdoen”, verduidelijkt Leko in Het Laatste Nieuws. “Gabulov heeft in de plaats daarvan een harde training afgewerkt. Ik ben blij met wat ik van hem heb gezien. Hij heeft persoonlijkheid en winnaarsmentaliteit. Ik verwacht mooie dingen van hem.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.