Butelle op weg naar de uitgang, Club-fans komen met duidelijke boodschap

Ludovic Butelle redding

03 januari 2018 14:14 - Omdat zowel Ethan Horvath als Guillaume Hubert niet konden overtuigen tussen de Brugse palen, werd de op dat moment vierde keeper Ludovic Butelle opnieuw opgevist. De 34-jarige doelman doet wat van hem verwacht wordt, maar zou alsnog gratis mogen vertrekken komende zomer. Al is de kans groot dat ons Franse sluitstuk nog sneller andere oorden opzoekt.

Het Laatste Nieuws meldt namelijk dat Butelle heeft laten verstaan dat hij deze winter nog zal vertrekken. Volgens Franse media keert hij terug naar ex-ploeg Angers. Het aantrekken van Vladimir Gaboelov zou een reactie zijn op de exit van Ludo. De ervaren Rus zal voortaan instaan voor het begeleiden van de jonge doelmannen Horvath, Hubert en Teunckens.

In het verleden waren er tussen Butelle en het Brugse bestuur meermaals strubbelingen, maar de supporters van Blauw-Zwart dragen de doelwachter die mee voor de veertiende landstitel zorgde nog altijd hoog in het vaandel. De meerderheid van de Club-fans is dan ook niet opgezet met de komst van Gaboelov en hoopt dat Ludo alsnog aan boord blijft op Jan Breydel.


Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.