Clasie of Nakamba? Deze keuze zou Sollied maken

Jordy Clasie in actie (Club Brugge - Zulte Waregem)

27 januari 2018 07:59 - Ivan Leko kan over een bijzonder brede selectie beschikken en heeft keuze te over op verschillende posities. Vooral op het middenveld dook de voorbije weken een dilemma op. Jordy Clasie dwong door enkele sterke prestaties een basisplaats af, waardoor Marvelous Nakamba na een sterke heenronde plots op de bank zat.

Voor Trond Sollied, die van 2000 tot 2005 Club onder zijn hoede had, is de keuze nochtans niet zó moeilijk. “Clasie kan voetballen, maar Nakamba is outstanding”, stelt de Noor in Het Laatste Nieuws.

“Hij is complementair met Vormer en Vanaken. Ik begrijp dat ze met Clasie iemand gehaald hebben om de concurrentie aan te scherpen, maar ik heb van Nakamba veel meer gezien dan van Clasie. Nakamba is een geweldige stofzuiger, niet normaal. Maar we zijn nu bezig over luxeproblemen. Hetzelfde vooraan: de vier aanvallers zijn pure luxe.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.