Clasie weet niet wat hij ziet bij Club Brugge: “Nog nooit meegemaakt”

Jordy Clasie in actie (Club Brugge - Zulte Waregem)

12 januari 2018 07:29 - In het begin van het seizoen werd hij nog geremd door een conditionele achterstand en blessures, maar nu lijkt Jordy Clasie helemaal klaar om te vlammen. De Nederlander leverde vlak voor de winterstop al enkele veelbelovende prestaties en heeft er nu een deugddoende stage in Sotogrande opzitten.

De middenvelder keek zijn ogen uit in Spanje. “We trainden hier in Spanje tweemaal per dag volle bak. Brugge ligt vlakbij Nederland, maar dit is een compleet andere aanpak”, vertelt hij aan Algemeen Dagblad. “Ik heb nog nooit zoveel trainingsarbeid geleverd en ik moet zeggen, ik voel me ijzersterk.”

Ook over zijn toekomst sprak Clasie al even. “Ik wil het liefst snel duidelijkheid. Iedereen weet dat Feyenoord mijn club is. We zullen zien. Bij Club Brugge voel ik me ook op mijn gemak, al hebben ze geen optie tot koop bedongen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.