Club-aanwinst is in de wolken: “Geweldig voor mijn carrière”

Club-fan duim omhoog (Club Brugge - Antwerp)

06 januari 2018 16:24 - Club Brugge heeft deze wintemercato al stevig toegeslagen. Met Vladimir Gabulov kwam een ervaren doelman die voor eens en voor altijd komaf moet maken met de twijfels rond de Brugse keepers, terwijl ook het 18-jarige toptalent Krépin Diatta de rangen kwam versterken.

De jonge Senegalees vertoeft nog even in Afrika omdat hij kans maakte om de prijs voor Beste Afrikaanse Jongere van het Jaar te winnen. Maar hij kan niet wachten om bij Club aan de slag te gaan.

“De overgang naar Club Brugge is een grote stap, ik ben erg gelukkig. Het is geweldig voor mijn carrière. Vorig seizoen was al erg goed en daardoor kon ik van club veranderen. Nu wil ik gewoon hard blijven werken en van het voetbal genieten”, reageert Diatta bij BBC Sport.

“Ik had een mooie start van mijn loopbaan in Noorwegen en ben Sarpsborg daar ook dankbaar voor. Maar dit is toch wel een stap vooruit. Naar België trekken is ideaal om mijn carrière naar een niveau hoger te tillen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.