‘Club Brugge brengt nieuw bod uit op verdediger’

De Bock - Denswil - Vossen - Vanaken - Vanlerberghe - Vormer - Simons - Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

15 januari 2018 06:40 - We zijn halfweg januari en voorlopig staat de teller bij Club Brugge op drie nieuwe spelers. Vladimir Gabulov (Arsenal Tula), Krépin Diatta (Sarpsborg) en Ivan Tomecak (KV Mechelen) kwamen al vroeg in de transferperiode aan bij Club. Er lijkt ook nog een vierde nieuwkomer gehaald te worden.

Zo raakte de voorbije dagen bekend dat Club aast op Alexander Scholz. Blauw-Zwart zou zelfs al een bod van 1 miljoen euro uitgebracht hebben, dat door Standard geweigerd werd. Scholz weigerde daarop enkele dagen lang om mee te trainen bij de Rouches.

Standard deed vervolgens een tegenbod van 2,5 miljoen euro plus Jordi Vanlerberghe, maar Club wil de 21-jarige middenvelder niet laten vertrekken. Het Nieuwsblad weet dat Club zijn bod intussen verhoogd heeft. Het zou nu 1,2 miljoen euro willen betalen, maar of dat genoeg zal zijn om Standard te overtuigen, is nog maar de vraag. Scholz zou vanaf vandaag wel weer meetrainen, in de hoop zo genoeg goodwill te creëren bij Standard om de transfer rond te krijgen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.