‘Club Brugge denkt aan sterkhouder van KV Mechelen’

De Bock - Denswil - Vossen - Vanaken - Vanlerberghe - Vormer - Simons - Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

06 januari 2018 07:49 - Met Vladimir Gabulov en Krépin Diatta heeft Club Brugge al vroeg in de transferperiode twee aanwinsten beet. Maar sowieso zullen daar nog transfers bijkomen. Ivan Leko liet in interviews immers uitschijnen dat hij nog een extra flankspeler wil die Dion Cools en Anthony Limbombe het vuur aan de schenen kan leggen.

Daarvoor denkt Club volgens Het Laatste Nieuws ook aan Ivan Tomecak. De Kroaat speelt sinds vorige zomer voor KV Mechelen en doet het daar goed. Bovendien wordt ook hij al enkele jaren gevolgd door Club.

Blauw-Zwart zou mogelijk een speler in de deal betrekken. Laurens De Bock verkiest echter een avontuur in het buitenland, terwijl ook Jordi Vanlerberghe en Krépin Diatta niet meteen warm zouden lopen voor Mechelen. Helibelton Palacios, die niet mee op stage vertrok omdat hij met meerdere ploegen onderhandelt, zou wel een mogelijkheid zijn.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.