‘Club Brugge presenteert vandaag zijn vijfde winteraanwinst’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

29 januari 2018 01:00 - Het einde van de wintermercato nadert met rasse schreden en dus schakelt Club Brugge een versnelling hoger. Na de komst van Vladimir Gabulov, Kenneth Vermeer, Krépin Diatta en Ivan Tomecak is ook winteraanwinst nummer 5 op weg naar de leider in de Jupiler Pro League.

Als alles volgens plan verloopt, legt Club Brugge vandaag Matej Mitrovic vast tot het einde van het seizoen. De 24-jarige centrale verdediger van Besiktas kwam afgelopen weekend al naar ons land en legde volgens Het Laatste Nieuws met succes zijn medische testen af. Er was eerder al een akkoord tussen de Turkse landskampioen en Blauw-Zwart, dus is het nu alleen nog zaak om de laatste details met de zesvoudige Kroatische international uit te klaren.

Behoudens ongelukken wordt Mitrovic tot het einde van het seizoen gehuurd. Naar verluidt kon Club een aankoopoptie bedingen van zo’n 4,5 miljoen euro. De man die dit seizoen nog maar 109 speelminuten kreeg in de Turkse Süper Lig moet op Jan Breydel de concurrentie centraal achterin aanscherpen.

UPDATE 11.18 uur: OFFICIEEL: Matej Mitrovic naar Club Brugge

Maak kennis met Matej Mitrovic

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.