‘Club Brugge verandert het geweer van schouder en klopt aan bij gewezen Anderlecht-target’

Olivier Deschacht (Anderlecht)

13 januari 2018 01:15 - Club Brugge toonde de voorbije dagen concrete interesse in Alexander Scholz en bracht een bod van één miljoen euro uit. Standard mikt echter op 2,5 miljoen euro + Jordi Vanlerberghe, waar Blauw-Zwart allesbehalve mee opgezet is. En dus gaan Vincent Mannaert & co op zoek naar een alternatief.

In die zoektocht kwam Club naar verluidt uit bij Alin Tosca, een linksvoetige verdediger van Real Betis die andere oorden mag opzoeken. De 25-jarige Roemeen is een interessant doelwit omdat hij zowel centraal achterin als op de linkerflank uitgespeeld kan worden.

Volgens Het Laatste Nieuws bracht Blauw-Zwart zelfs al een bod uit op de tienvoudige international. De man die zo’n 1 tot 1,5 miljoen euro moet kosten kwam dit seizoen vijf keer in actie voor Real Betis. Eind vorige maand werd Tosca nog aangeboden bij Anderlecht, aangezien René Weiler indertijd tevergeefs had aangedrongen op zijn komst.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.