‘Club Brugge wil naast De Bock en Mera nog 2 spelers laten vertrekken’

Limbombe - Wesley - Horvath - Nakamba - De Bock (Club Brugge - Sint-Truiden)

09 januari 2018 06:46 - Club Brugge blijft voorlopig bijzonder actief op de transfermarkt. Gisteren werd met Ivan Tomecak al de derde inkomende transfer van de winter afgerond. De komende dagen lijkt er vooral op uitgaand vlak één en ander te zullen bewegen.

Zo is Laurens De Bock op weg naar Leeds United en lijkt German Mera weldra te gaan tekenen bij KV Mechelen. Maar mogelijk vertrekken ook nog twee andere spelers deze winter nog, en allebei kunnen ze naar KV Mechelen.

Volgens Het Laatste Nieuws is Club ook nog aan het bekijken of het Jordi Vanlerberghe en Krépin Diatta bij Malinwa kan stallen. De twee jonge spelers lijken voorlopig geen uitzicht te hebben op een basisplaats en KVM wil hen huren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.