Club- en Antwerp-fans leven toe naar intense topper: “Weer de boel afbreken en lekker marginaal doen?!”

Saulo Decarli (Club Brugge - Antwerp)

19 januari 2018 01:33 - Neen, tussen de supporters van Club Brugge en Antwerp komt het nooit meer goed. Hoewel beide aanhangen veel gelijkenissen vertonen, is er een historische vijandigheid die door de meeste fans niet zomaar in de doofpot gestopt kan worden. De Bosuil zet zich maar beter schrap…

Laszlo Bölöni en zijn manschappen willen komende zondag iets rechtzetten, want in de heenmatch zorgde Saulo Decarli immers voor het enige doelpunt van de wedstrijd tegen The Great Old.

Met serieuze Play-Off 1 ambities en een kolkend stadion hoopt Antwerp straks de oppermachtige leider in de Jupiler Pro League aan het wankelen te krijgen. Op sociale media worden de messen alvast geslepen.

Humor bij Sporza zorgt voor felle reacties bij Club- en Antwerp-fans

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.