Club-fan komt met ingenieus idee voor nieuw stadion

Club-fan duim omhoog (Club Brugge - Antwerp)

28 januari 2018 04:44 - Club Brugge droomt al jaren van een nieuwe voetbaltempel, maar de plannen daarvoor lopen keer op keer vertraging op. Onlangs waren het Antwerp-baas Paul Gheysens en Anderlecht mede-eigenaar Joris Ide die klacht indienden tegen het Gewestelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan (GRUP).

Club-fan Michael, en heel wat supporters samen met hem, is de vertragingsmanoeuvres grondig beu en komt met een vindingrijk voorstel: “Gewoon bouwen. Eenmaal het er staat wordt er hooguit een boek geschreven en roepen we heel hard dat ze allemaal jaloers zijn”, klinkt het op Twitter.

Michael verwijst met zijn tweet naar De illegale Ghelamco arena, waarin tal van bedenkelijke constructies blootgelegd werden. Bij AA Gent wordt het boek echter weggelachen. Journalist Hans Vandeweghe sprak zelfs van jaloezie.

“Het staat vol met fouten en het is totaal naast de kwestie. Het stadion is inderdaad gebouwd met overheidssteun, maar dat is volkomen legaal. Wellicht zijn een aantal mensen heel jaloers telkens ze hier voorbij dat stadion rijden. Dan kijken ze met afgunst naar die blauwe lichtjes. Maar dat is niet genoeg om zo’n boek te laten publiceren”, sprak Vandeweghe.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.