Club-fan legt uitdagende supporters van AA Gent met 1 tweet het zwijgen op

Club-fan met gebalde vuist (Club Brugge - Zulte Waregem)

28 januari 2018 18:33 - Club Brugge slaagde er zondagnamiddag niet in om de straffe thuisreeks van AA Gent te doorbreken. De Buffalo’s hadden het betere van het spel en wonnen verdiend met 2-0. Zowel Ivan Leko, de spelers als de Brugse fans gaven achteraf eerlijk toe dat Blauw-Zwart geen punten verdiende in de Ghelamco Arena.

Na de match wilden de supporters van AA Gent echter iets té graag hun gram halen bij de Blauw-Zwarte aanhang. Op sociale media regende het dan ook plagerijen aan het adres van de competitieleider. Club-fan Nick is ‘not impressed’ en zet de Kwekkers met één simpele tweet opnieuw met beide voetjes op de grond.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.