Club-fans hebben hun twijfels bij winteraanwinst: “Hij lijkt niet zo sterk”

Passionele Club-fans

26 januari 2018 01:01 - Club Brugge hield tegen KV Oostende nog maar eens de drie punten op Jan Breydel en heeft daardoor een perfect thuisrapport van 36 op 36. Blauw-Zwart slikte wel opnieuw twee doelpunten en heel wat supporters zitten dan ook met de nodige twijfels over de huidige nummer 1, Vladimir Gabulov.

Ivan Leko koos tegen de Kustboys opnieuw voor Gabulov tussen de Blauw-Zwarte palen. Een logische zet, aangezien de 34-jarige Rus op de Bosuil niets te verwijten viel bij de twee tegendoelpunten. Kenneth Vermeer, die voor het eerst op de bank mocht plaatsnemen, zag dat zijn concurrent twee gezichten toonde.

Voor de pauze loste Gabulov een op het eerste zicht ongevaarlijk schot van Nicolas Lombaerts, waardoor Fernando Canesin van dichtbij kon binnentikken. Het doelpunt werd echter terecht afgekeurd vanwege buitenspel. In de tweede helft pakte Gabulov dan weer uit met enkele knappe reddingen, waardoor hij zijn ploeg recht hield. Bij de Brugse aanhang zijn de meningen verdeeld over onze winteraanwinst.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.