Club-fans kunnen hun geluk niet op na demonstratie tegen Charleroi en doen oproep aan Brugse bestuur

Club Brugge maakt gehak van Charleroi

16 januari 2018 22:49 - Club Brugge is 2018 gestart met een knal. In de kwartfinale van de Beker van België versloegen Ivan Leko en zijn manschappen Charleroi – nochtans de tweede in de Jupiler Pro League – met maar liefst 5-1!

Blauw-Zwart was van bij de start heer en meester, maar Wesley miste de eerste grote kopkans van de match. Na elf minuten voetballen was het dan toch raak. Vanaken kon via een rebound met de knie Mandanda verschalken. Een goeie tien minuten later stond er al 2-1 op het scorebord. Mechele verdubbelde de score op een corner van Vormer, maar een afstandsschot van N’Ganga zorgde vrijwel meteen voor de aansluitingstreffer.

Nog vóór het rustsignaal was de wedstrijd al gespeeld. Opnieuw Mechele nam de 3-1 voor zijn rekening en een minuutje later pikte ook Wesley zijn doelpuntje mee. In een overbodige tweede helft scoorde ook Vanaken zijn tweede van de avond. Of de bal nu 100% achter de doellijn was of niet, deed eigenlijk al lang niet meer ter zake. De Carolo’s stonden erbij en keken ernaar.

Ivan Leko’s Bruges Army genoot met volle teugen en zag niets dan uitblinkers. Onder meer Southampton-huurling Clasie bewees vanavond dat hij geweldig kan voetballen. Ijzersterk in de recuperatie en gezegend met een schitterende traptechniek en veel vista. De Brugse aanhang hoopt dan ook dat de Nederlander langer kan blijven op Jan Breydel en richt zich tot Vincent Mannaert. Jammer genoeg heeft Club echter geen aankoopoptie weten af te dingen bij de nummer 17 uit de Premier League.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.