Club maakt geen geheim van afwezige op winterstage: “Hij is in gesprek met verschillende ploegen”

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

04 januari 2018 16:15 - Club Brugge trekt naar goede gewoonte op winterstage in Marbella, waar Ivan Leko en zijn manschappen de tweede seizoenshelft zullen voorbereiden. Onderstaande 25 spelers maken deel uit van de plannen van onze coach.

Jongeren als Jens Teunckens, Senne Lynen en Niels Verburgh zijn er niét bij, maar ook Helibelton Palacios is niet mee op het vliegtuig gestapt. “Palacios is in gesprek met verschillende ploegen en reist daarom niet mee af naar Spanje”, klinkt de uitleg op onze officiële website. De 24-jarige Colombiaan kreeg eerder al te horen dat hij mag uitkijken naar een andere ploeg. Zowel een uitleenbeurt als een definitieve transfer behoren daarbij tot de mogelijkheden.

Winteraanwinst Krépin Diatta is eveneens niet van de partij. Hij wacht sowieso eerst de prijsuitreiking van de Afrikaanse voetbalbond af. De 18-jarige Senegalees werd immers genomineerd in de categorie ‘Afrikaanse belofte van het Jaar’. Vervolgens is de kans reëel dat hij meteen uitgeleend wordt aan KV Mechelen.

Selectie Club Brugge voor winterstage

Doelmannen: Gabulov, Horvath en Hubert
Verdedigers: Mechele, Decarli, Poulain, Denswil, Mera en Masovic
Flankverdedigers: Limbombe, De Bock, Touba, Cools en Vlietinck
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vanlerberghe, Vormer en Vanaken
Aanvallers: Wesley, Refaelov, Vossen, Diaby en Dennis

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.