Club zal zonder titularis moeten aantreden tegen KV Oostende

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

24 januari 2018 11:33 - Na het 2-2 gelijkspel op bezoek bij Antwerp wil Club Brugge donderdagavond opnieuw aanknopen met een driepunter. In eigen huis tegen KV Oostende gaat Blauw-Zwart voor een perfect thuisrapport van 36 op 36.

Ivan Leko kan daarbij niet rekenen op Stefano Denswil. Onze 24-jarige Nederlander liep op de Bosuil tegen zijn vijfde gele kaart aan en is daardoor geschorst tegen de Kustboys. Zijn meest logische vervanger lijkt Saulo Decarli. Erhan Masovic – nochtans ook een centrale verdediger – is er opvallend genoeg niet bij.

Op de linkerflank neemt Anthony Limbombe hoogstwaarschijnlijk opnieuw zijn plek in ten koste van Ivan Tomecak. Voorts behoort ook winteraanwinst Kenneth Vermeer voor het eerst tot de selectie. Al is de kans groot dat Vladimir Gabulov gewoon in doel blijft staan. Er viel de Rus immers niets te verwijten bij de tegendoelpunten op Antwerp.

Selectie Club Brugge voor match tegen KV Oostende

Doelmannen: Gabulov, Vermeer en Hubert
Verdedigers: Cools, Poulain, Mechele, Decarli en Tomecak
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken en Vanlerberghe
Aanvallers: Wesley, Refaelov, Vossen, Diaby, Limbombe en Dennis

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.