Coucke pakt uit met grappige tweets over Club Brugge – KV Oostende

Marc Coucke (KV Oostende)

25 januari 2018 23:02 - Op 1 maart neemt Marc Coucke de fakkel over van Roger Vanden Stock en wordt hij voorzitter bij Anderlecht. Maar tot het zover is, beschouwt de ondernemer zich preses van KV Oostende.

Naar goede gewoonte analyseerde Coucke de match tussen Club Brugge en KV Oostende in zijn gekende stijl op Twitter. In een wedstrijd met twee gezichten feliciteert hij Ruud Vormer alvast met de Gouden Schoen en beseft hij dat de Kustboys een kwartier te laat wakker schoten. Een overzicht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.