De 11 namen bij Standard en Club Brugge

Marvelous Nakamba (Club Brugge - Sint-Truiden)

31 januari 2018 19:44 - Club Brugge werkt uitgerekend op Transfer Deadline Day zijn heenwedstrijd in de Beker van België af. Op het veld van Standard hopen Ivan Leko en zijn manschappen een goeie uitgangspositie bij elkaar te voetballen.

Onze trainer kan tegen de Rouches niet rekenen op geblesseerden Saulo Decarli, Benoît Poulain en Lior Refaelov. In zijn driemansdefensie kiest Leko voor Stefano Denswil, Brandon Mechele en Jordi Vanlerberghe. In het middenveld mogen Marvelous Nakamba en Jordy Clasie voor het eerst samen opdraven. In de spits moet Abdoulay Diaby voor de belangrijke uitgoal(s) zorgen.

Opstelling Club Brugge

Gabulov – Denswil, Mechele, Vanlerberghe – Limbombe, Nakamba, Clasie, Cools, Vanaken, Vormer – Diaby

Bankzitters: Vermeer, Tomecak, Mitrovic, Scholz, Wesley, Dennis en Vossen

Opstelling Standard

Gillet – Fai, Luyindama, Laifis, Cavanda – Agbo, Marin, Mpoku, Edmilson – Cop en Emond

Bankzitters: Ochoa, Goreux, Lavalée, Cimirot, Djenepo, Luchkeyvych en Carlinhos

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.