‘De Bock verlaat Club Brugge voor één van deze teams’

Leko - De Bock (Club Brugge - Antwerp)

06 januari 2018 07:39 - Het lijkt erop dat het verhaal van Laurens De Bock bij Club Brugge ten einde is. De linksachter verloor dit seizoen zijn basisplaats doordat Ivan Leko met enkele flanken speelt en op links de voorkeur geeft aan Anthony Limbombe. De laatste weken haalde De Bock zelfs de wedstrijdselectie niet.

De 25-jarige zou nu dicht bij een vertrek staan. De voorbije weken viel zijn naam onder meer bij KV Mechelen, maar het ziet ernaar uit dat De Bock zijn carrière in het buitenland voort zal zetten. Volgens Het Laatste Nieuws heeft hij immers een persoonlijk akkoord met Leeds United.

Het Nieuwsblad stelt dan weer dat er van een akkoord nog geen sprake is, maar dat De Bock wel een voorstel voor 4,5 jaar op zak heeft van de Engelse tweedeklasser. Hij zou in ieder geval nog interesse genieten van Wolverhampton, Torino en uit Duitsland, al zou er voor maandag geen doorbraak verwacht moeten worden in zijn dossier. De voorkeur van De Bock zelf zou uitgaan naar een Engels avontuur.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.