De Vlieger voorspelt moeilijkheden voor deze keeper van Club Brugge

Geert De Vlieger (analist)

08 januari 2018 03:15 - Club Brugge heeft net zoals in het laatste kampioenenjaar een ervaren doelman aangetrokken tijdens de wintermercato. Blauw-Zwart hoopt dat Vladimir Gabulov het kunstje van Ludovic Butelle kan herhalen. De Fransman die begin 2016 overkwam van Angers stond er immers meteen en was zo een belangrijke schakel op weg naar de veertiende landstitel.

Geert De Vlieger is van mening dat Vincent Mannaert & co een goeie keuze gemaakt hebben met de 34-jarige Rus van Arsenal Tula. “Het is misschien een verrassende, maar wel een begrijpelijke keuze van Club. Hij kan toch meer adelbrieven voorleggen dan Butelle of Van Crombrugge en biedt meer zekerheid dan een Kaminski, die op een hoger niveau wellicht weer een aanpassingsperiode nodig zou hebben. Op korte termijn lijkt het mij de beste oplossing, op lange termijn hebben ze dan nog Horvath.”

Al verwacht onze gewezen doelman dit seizoen wel nog problemen voor de aan de kant geschoven Amerikaan. “Het worden zes zware maanden voor Horvath, die nog zal moeten concurreren met Hubert voor de stek van tweede doelman én op training zal moeten bewijzen dat hij klaarstaat om bij blessure Gabulov te vervangen. Want dat die meteen start als eerste doelman, lijkt mij ook duidelijk”, besluit De Vlieger in Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.