Deze 4 ploegen zijn volgens Hans Vanaken nu al zeker van hun Play-Off 1 plekje

Vanaken en Wesley vieren (Club Brugge - Standard)

07 januari 2018 09:15 - In het begin van het seizoen was er geen plaats voor Hans Vanaken in het elftal van Club Brugge, maar de 3-5-2 formatie effende het pad voor de 25-jarige Limburger. Meer dan ooit is hij de grote dirigent op het Brugse middenveld. 

Vanaken onderstreept daarbij het belang van trainer Ivan Leko. “In het begin waren er twijfels over Leko, omdat hij nog niet veel ervaring had op het hoogste niveau. Maar zijn ideeën kloppen en de ploeg staat er. Alles zit goed in elkaar: de looplijnen, het samenspel, het verdedigen. Op mindere momenten kan Leko tijdens de rust wel eens uithalen en ons prikkelen op een bepaalde manier waardoor we beter spelen. Het succes is ook te danken aan onze coach.”

Blauw-Zwart begint aan de tweede seizoenshelft met maar liefst 11 punten voorsprong op Charleroi en 13 punten op Anderlecht. “Zij zijn onze grootste concurrenten voor de titel. Tegen Charleroi is het altijd moeilijk spelen. Die ploeg is dodelijk op de counter en als Charleroi op voorsprong komt, is het altijd moeilijk om terug te keren.”

En wie speelt tot Play-off 1? “Ik denk dat wij, Charleroi en Anderlecht er zeker bij zullen zijn. AA Gent zet ik er ook bij, sinds de trainerswissel heeft Gent een goed rapport. Antwerp staat er ook goed voor, maar ik vind het heel moeilijk om die laatste twee plekjes nu al in te vullen”, besluit Vanaken Bij Sporza.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.