“Dit is hét moment voor Club om de dubbel te pakken”

Club-fans juichen (Club Brugge - Sint-Truiden)

12 januari 2018 06:54 - Club Brugge is dit seizoen oppermachtig in de Jupiler Pro League en heeft halfweg het seizoen elf punten punten voorsprong op eerste achtervolger Sporting Charleroi en dertien punten op Anderlecht. Ook in de beker is Blauw-Zwart nog in de running.

Velen waren verrast door de prestaties van Club onder Ivan Leko, maar niet Karel Geraerts. “Enerzijds was ik verbaasd dat Club voor Ivan koos, anderzijds vond ik het een goede keuze. Tijdens mijn periode in Brugge speelde ik met hem samen en ik had Ivan nog als coach bij OH Leuven. Ik was er dan ook van overtuigd dat hij zou slagen”, legt de ex-speler uit in Krant van West-Vlaanderen.

“Hij bracht er een bepaalde schwung in. Ivan beschikt natuurlijk ook over een sterke bank en de transfers vielen bijzonder goed mee, toch is het vooral zijn verdienste.”

Dat kan dinsdag nog eens blijken, wanneer Club zijn kwartfinale in de beker tegen Charleroi inhaalt. “Ze willen het zelf misschien niet uitspreken, maar dit is hét moment om de dubbel te pakken. Club wordt kampioen en het zou mooi zijn mochten ze ook de beker winnen”, vindt Geraerts.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.