Doelmannencarrousel bij Club Brugge zorgt voor opvallende goalie in bekermatch tegen Charleroi

Teunckens, Shinton, Butelle en Hubert

04 januari 2018 14:33 - Club Brugge heeft in de voorbije 10 seizoenen maar liefst 17 verschillende keepers in zijn spelerskern opgenomen en met Gabulov zal snel een nieuwe naam aan dat lijstje toegevoegd mogen worden. Onze Russische nieuwkomer zal echter niét mogen meespelen in de bekermatch tegen Charleroi.

Volgens Het Laatste Nieuws bestaat er geen twijfel over dat na Butelle ook Horvath mag vertrekken bij Club Brugge. Voor de jonge Teunckens zou Blauw-Zwart dan weer een oplossing in 1B of in de Nederlandse tweede klasse zoeken.

In dat geval blijven enkel Gabulov en Hubert over. Het is aannemelijk dat Hubert aanblijft als tweede doelman, terwijl Gabulov de nieuwe nummer één tussen de Brugse palen moet worden. De 34-jarige Rus is echter niet speelgerechtigd in de uitgestelde bekermatch tegen Charleroi.

Bijgevolg is de kans groot dat Hubert tussen de palen zal staan op 16 januari in de kwartfinale van de Croky Cup tegen de Carolo’s. Gabulov kan zijn debuut vijf dagen later op de Bosuil maken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.