Done Deal: ‘Sven Vermant verlaat Club Brugge voor job als T1 bij Belgische eersteklasser’

Sven Vermant (Club Brugge beloften)

05 januari 2018 01:00 - Waasland-Beveren plukte afgelopen zomer Philippe Clement weg uit Jan Breydel en gaf de gewezen rechterhand van Michel Preud’homme de kans om zich voor het eerst te ontplooien als hoofdcoach in de Jupiler Pro League. Mét succes, want nauwelijks 6 maanden later werd hij door de goeie resultaten al weggehaald door KRC Genk. Zijn opvolger vonden ze opnieuw bij Club Brugge.

De zoektocht naar een nieuwe trainer was een werk van lange adem op de Freethiel, maar volgens zowel Het Laatste Nieuws als Het Nieuwsblad is de kogel door de kerk.

Sven Vermant zou een meerjarig contract getekend hebben bij Waasland-Beveren en leidt om half elf zelfs al zijn eerste training als T1 van de Wase fusieclub. Daarna wordt hij officieel voorgesteld op een nog vast te leggen persconferentie.

Voor Vermant is het net als in het geval van Clement zijn eerste opdracht als hoofdcoach. Zaterdag vertrekt Waasland-Beveren op stage naar het Spaanse San ­Pedro del Pinatar. Club Brugge moet intussen op zoek naar een nieuwe trainer voor zijn beloften.

UPDATE 12.00 uur: intussen werd bovenstaand nieuws officieel bevestigd door Club Brugge en Waasland-Beveren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.