Fans van Waasland-Beveren scoren goeie punten bij de Blauw-Zwarte aanhang

Club-fans duimen omhoog (Club Brugge - Standard)

25 januari 2018 03:00 - Waasland-Beveren plukte dit seizoen met Philippe Clement en Sven Vermant twee veelbelovende trainers weg uit Jan Breydel. Mét succes, want de Leeuwen prijken na 23 speeldagen op een knappe achtste plaats. Play-Off 1 is momenteel zelfs slechts een driepunter verwijderd voor de mannen op de Freethiel.

Woensdagavond bewees Waasland-Beveren ook op bezoek bij Anderlecht dat het verfrissend voetbal op de mat kan brengen. Een eerste overwinning ooit in het Astridpark zat er zeker in, maar finaal konden Vermant & co vrede nemen met het 2-2 gelijkspel.

In het absolute slot van de wedstrijd pakte Anderlecht-huurling Davy Roef immers de strafschop van Kenny Saief. Ironisch genoeg had Isaac Thelin, eveneens een speler op de loonlijst van Paars-Wit, tien minuten eerder wel raak geschoten vanop de stip.

De meegereisde fans van Waasland-Beveren hadden er best wel plezier in dat Saief de ultieme kans voor Anderlecht in de handen van Roef schoot en jende het ontgoochelde Astridpark – of wat daar nog van overbleef – met “Brugge kampioen” en “FCB olé olé”-gezangen. Sympathieke jongens daar op de Freethiel! 🙂

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.