Feyenoord-fans vellen duidelijk oordeel over Vermeer

Kenneth Vermeer van Feyenoord naar Club Brugge

20 januari 2018 08:10 - Club Brugge rondde vrijdag zijn vierde inkomende transfer van de winter af. Kenneth Vermeer wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Feyenoord en Club bedong ook een aankoopoptie. De fans van de Nederlandse traditieclub hebben alvast een duidelijke mening over de transfer van hun doelman.

Vermeer was in Rotterdam op de bank verzeild, maar was nog altijd mateloos populair bij de supporters. Zij gunnen de 32-jarige dan ook zijn transfer en reageren overwegend positief.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.