Fran Brodic moet 21ste verjaardag in mineur vieren

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

09 januari 2018 07:21 - Fran Brodic mocht maandag 21 kaarsjes uitblazen, maar op sportief vlak heeft de Kroatische aanvaller al veel betere tijden beleefd. Hij zag zijn uitleenbeurt aan Roeselare vroegtijdig afgebroken worden en liep nu opnieuw een blauwtje.

De voorbije dagen was Brodic immers op proef bij de Duitse tweedeklasser Erzgebirge Aue, maar Het Laatste Nieuws meldt dat hij daar met een onvoldoende werd doorgestuurd. De talentvolle spits moet zo alweer op zoek naar een nieuwe oplossing.

Brodic gold de voorbije jaren als een groot talent en was vorig seizoen ook dé sensatie bij de beloften van Club, maar bij de grote jongens wil het maar niet lukken. Nadat hij in 2013 als amper zestienjarige debuteerde bij Dinamo Zagreb streek hij in 2014 neer bij Club, maar in 3,5 jaar kwam Brodic nog geen enkele keer in actie bij de A-kern. Ook uitleenbeurten aan Antwerp (één wedstrijd in het seizoen 2015/16) en Roeselare (drie wedstrijden dit seizoen) werden een maat voor niets.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.