Geen tweede Oulare bij Club: “Dan zou ik snel weer in België staan”

Vormer - Dennis - Wesley (Club Brugge - Sint-Truiden)

27 januari 2018 07:45 - Obbi Oulare leek enkele jaren geleden op weg om dé spits van Club Brugge te worden, tot hij eind augustus 2015 plots voor 8 miljoen euro naar Watford trok. Te vroeg, zo bleek, en sindsdien volgde een reeks uitleenbeurten aan Zulte Waregem, Willem II en Antwerp.

Zijn fouten zal Wesley Moraes niet herhalen. Ivan Leko zei maandag in Extra Time dat de Braziliaan pas binnen één of twee jaar klaar moet zijn voor de Premier League en daar is Wesley het mee eens. “Ik betwijfel of ik nu al klaar zou zijn voor Engeland. Dan sta ik wellicht snel weer in België. Ik moet nog beter worden”, stelt hij in Het Nieuwsblad.

De nog altijd maar 20-jarige spits heeft wel al stappen gezet, maar ziet ook nog werkpunten. “Ik ben veel verbeterd, de laatste twee jaar. Afwerken, daar moet ik nog aan werken. Want mijn droom is om ergens topschutter te worden. Eender waar. De eerste (Thelin van Waasland-Beveren, nvdr.) telt er maar twaalf. En die scoort niet wekelijks, hè. Ik zit nu aan zes goals, maar als ik er eens drie in één wedstrijd maak… Ik denk dat het mogelijk is.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.