Kijk LIVE naar de oefenmatch tussen Club Brugge en FC Groningen

Kijk LIVE naar Club Brugge - FC Groningen

10 januari 2018 15:42 - Club Brugge sluit zijn winterstage in Sotogrande af met een oefenmatch tegen FC Groningen. Volg onderstaand de match live met commentaar van niemand minder dan Leo Van Der Elst.

Ivan Leko start met de volgende 11 namen tegen de nummer 13 uit de Eredivisie: Hubert – Masovic, Poulain, Denswil – Cools, Clasie, Nakamba, Vormer, Limbombe – Vossen en Refaelov. In de tweede helft gunt onze coach ook Horvath, Tomecak, Simons, Mechele, Vanaken, Dennis en Wesley speelgelegenheid.

UPDATE: lees hier het wedstrijdverslag en bekijk de belangrijkste beelden

Livestream Club Brugge – FC Groningen

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.