Leeds-fans komen met gewaagde song voor De Bock

Laurens De Bock juicht

28 januari 2018 05:00 - De transfer van Laurens De Bock is niet onopgemerkt voorbijgegaan bij Leeds United. De ex-Bruggeling is immers de eerste Belg ooit die uitkomt voor de Engelse traditieclub. Op Elland Road vinden ze dan ook dat een liedje voor hun winteraanwinst niet mag uitblijven. Al zal De Bock ongetwijfeld zijn wenkbrauwen fronsen wanneer hij de tekst ervan ziet.

Op het forum van Leeds United zochten ze namelijk naar een rijmwoord op “Bruges” en kwamen ze al snel uit bij “huge”. Daarna een link naar het geslachtsdeel van de 25-jarige linksachter en klaar was de song: “We’ve got De Bock, Laurens De Bock, I just don’t think you understand, his cock is fucking huge, he came from Club Bruges, we’ve got Laurens De Bock.”

Of het lied daadwerkelijk in het stadion gezongen zal worden, is nog maar de vraag. In Engeland was er eerder ook al felle kritiek op een gelijkaardige song voor Romelu Lukaku. Al is de media-aandacht voor The Championship natuurlijk een stuk minder in vergelijking met de Premier League. Op sportief vlak debuteerde De Bock overigens met een 3-4 nederlaag tegen Milwall.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.