Leko in zijn nopjes dankzij smaakmaker: “Hij is in topvorm”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

17 januari 2018 06:58 - Club Brugge zette het nieuwe jaar in met een demonstratie tegen Sporting Charleroi: 5-1. Ivan Leko heeft op stage in Sotogrande duidelijk weer goed werk geleverd, want de Brugse machine blijft op volle toeren draaien. Ook al voerde de trainer een verrassende wijziging door, want hij slachtofferde Nakamba om Clasie in de ploeg te brengen.

“We dachten dat Clasie in dit soort wedstrijd de beste keuze is”, verklaart Leko zijn beslissing op de website van Club. “Jordy kwam hier eind augustus toe maar was op fysiek vlak niet goed. Intussen is hij in topvorm en vandaag heeft hij ook getoond waarom hij in de basis hoorde te staan.”

Dat zadelt Leko wel met een luxeprobleem op. “Het was een moeilijke keuze, want Nakamba was samen met Vanaken en Vormer de beste speler de voorbije maanden. Laat ons echter niet alleen naar Clasie kijken, want iedereen was top vandaag. Anderzijds ben ik wel blij dat iemand als Clasie ondanks een mooi cv toch bij ons wil voetballen. Die gedrevenheid, dat is het belangrijkste.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.