Leko is duidelijk over keeperskwestie: “Hij start als nummer één”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

20 januari 2018 07:51 - Club Brugge trok gisteren met Kenneth Vermeer zijn vierde aanwinst van de winter aan en zijn tweede doelman van de transferperiode. Door de komst van de Nederlander en Gabulov heeft Leko met ook nog Hubert en Horvath maar liefst vier doelmannen die aanspraak maken op speelminuten.

Dat is veel, maar Leko heeft een duidelijk plan met zijn keepers. “Het is de bedoeling dat er echt concurrentie is, maar Vladimir zal als nummer één beginnen”, stelt hij in Het Nieuwsblad. “De technische staf heeft alle vertrouwen in hem. Zijn aanpassingsperiode was kort, maar goed.”

“Maar wat de toekomst nadien brengt, weet ik niet. Dat weet je nooit in het voetbal. Vladimir zal een gezonde competitie aangaan met Kenneth, Guillaume en/of Ethan. Een strijd met drie doelmannen, dat is onze bedoeling. We zien wel wie er blijft en wie er vertrekt.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.