Leko neemt twee winteraanwinsten mee naar de Bosuil

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

20 januari 2018 17:44 - Zondagnamiddag om 14u30 begint Club Brugge ook in de competitie aan het nieuwe jaar. Het krijgt meteen een stevige opdracht, want het moet naar de Bosuil. Antwerp staat op een knappe vierde plaats en bleek dit seizoen een moeilijk te ontwrichten blok.

Ivan Leko gaf vandaag zijn selectie vrij voor de eerste competitiematch van 2018 en daarin zaten meteen twee winteraanwinsten. Vladimir Gabulov staat zondag meteen ook in doel, terwijl ook Ivan Tomecak kans maakt op een basisplaats door de schorsing van Anthony Limbombe.

Kenneth Vermeer en Krépin Diatta blijven nog even in de wachtkamer, terwijl belofte Brent Gabriël wel opnieuw bij de kern zit als derde doelman. Verder krijgt Guillaume Hubert de voorkeur op Horvath als reservekeeper, terwijl Jordi Vanlerberghe terugkeert na een lichte blessure.

Selectie Club Brugge voor competitiematch op Antwerp

Doelmannen: Gabulov, Hubert en Gabriël
Verdedigers: Cools, Poulain, Denswil, Mechele, Masovic en Tomecak
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken en Vanlerberghe
Aanvallers: Wesley, Refaelov, Vossen, Diaby en Dennis

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.