Leko trekt met dubbele opsteker richting Sclessin

Ivan Leko (KV Oostende - Club Brugge)

30 januari 2018 16:05 - Club Brugge bereidt zich momenteel volop voor op de belangrijke heenwedstrijd in de Croky Cup tegen Standard. Ivan Leko rekent daarbij op onderstaande 20 namen om een goeie uitgangspositie te bekomen op Sclessin.

Onze trainer kan tegen de Rouches niet rekenen op geblesseerden Saulo Decarli, Benoît Poulain en Lior Refaelov. Positief is echter dat zowel winteraanwinst Matej Mitrovic als Alexander Scholz speelgerechtigd zijn voor het bekertreffen tegen Standard.

Leko is alvast erg tevreden met zijn extra concurrentie achterin. Voor zijn driemansdefensie is er nu de keuze uit Brandon Mechele, Stefano Denswil, Jordi Vanlerberghe, Timmy Simons, Matej Mitrovic en Alexander Scholz. Opvallend: Erhan Masovic, eveneens een centrale verdediger, maakt opnieuw geen deel uit van de selectie.

Selectie Club Brugge voor bekermatch op Standard

Doelmannen: Gabulov, Vermeer en Gabriël
Verdedigers: Cools, Denswil, Mechele, Scholz, Mitrovic en Tomecak
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken en Vanlerberghe
Aanvallers: Wesley, Vossen, Diaby, Limbombe en Dennis

Opvallend: tot dusver werden er nauwelijks tickets verkocht voor Standard – Club

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.