Leko zou deze 3 spelers van Club Brugge meenemen naar het WK in Rusland

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

23 januari 2018 03:00 - Roberto Martinez staat binnenkort voor de aartsmoeilijke opdracht om 23 namen te selecteren voor het WK in Rusland. Hoewel de kans klein is dat er straks een Bruggeling mee op het vliegtuig stapt, is Ivan Leko van mening dat er wel degelijk materiaal voor de Rode Duivels rondloopt op Jan Breydel.

In Extra Time geeft onze trainer alvast enkele tips aan de bondscoach. “Wij hebben twee flankspelers, Cools en Limbombe, die echt héél goed bezig zijn. Het speciale is dat wij net als Martinez 3-5-2 spelen. Of hij speelt 3-4-3, maar dat is bijna hetzelfde.”

Ook centraal achterin zou Leko een mannetje meenemen van de huidige leider in de Jupiler Pro League. “Wetende dat België achterin niet veel overschot heeft… Brandon Mechele. Voor mij is hij op puur verdedigend vlak de beste in België. Hans Vanaken? Op zijn positie is er veel meer concurrentie.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.