‘Maxime Lestienne staat dichtbij nieuwe club’

Maxime Lestienne (Club Brugge)

13 januari 2018 13:30 - Maxime Lestienne maakte van 2010 tot 2014 het mooie weer bij Club Brugge, maar sindsdien zagen we slechts vlagen van zijn geniale flitsen van weleer. Zowel bij Genoa, PSV als Rubin Kazan slaagde de 25-jarige vleugelspits er immers niet in om een vaste basisstek te veroveren. Intussen wordt Lestienne naar de uitgang begeleid door zijn Russische werkgever en lijkt een nieuwe transfer in de maak.

Rubin Kazan kampt met financiële problemen en zou naar verluidt 11 miljoen euro schulden hebben. Spelers zouden daardoor al tot 4 maanden niet meer betaald zijn. Lestienne, M’Vila, Song, Bauer en Rochina kregen alvast te horen dat ze mogen beschikken bij de nummer 11 uit de Russische eerste klasse.

Heel even werd Lestienne gelinkt aan enkele Belgische topclubs waaronder Club Brugge, maar volgens Habertürk zal Trabzonspor met de kwieke flankaanvaller aan de haal gaan. De Turkse club staat momenteel 7de in de Süper Lig, op 7 punten van leider Istanbul Başakşehir. Tijdens deze wintermercato wil Trabzonspor  zich gevoelig versterken om alsnog een gooi naar de titel te doen. In 10 competitiematchen voor Rubin Kazan vond Lestienne 2 keer de weg naar doel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.